IMG 20160426 WA0002Een van de bestuursleden van Terbregge's Belang heeft dinsdag 26 april uit handen van Burgemeester Aboutaleb een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Het gaat om Bas Herselman, sinds 2008 een actief lid van het bestuur van de bewonersvereniging, en ook al vele jaren actief bij Stichting Kampwerk. Natuurlijk kent u Bas ook van de jaarlijkse verkoop van de kalender.

Bas is echt iemand op wie je altijd een beroep kan doen en hij steekt graag veel tijd in het vrijwilligerswerk. Daarnaast is hij actief in de DAF-club, en ook een fijne opa voor zijn kleinkinderen.

Al dit werk, en zijn toewijding, waren voor Tom Janse reden om voor Bas een lintje aan te vragen. En die aanvraag is gehonoreerd. Bas is op dinsdag morgen met een smoes gevraagd om mee te gaan naar een vergadering over de A16 op het Stadhuis aan de Coolsingel. Daar werd al snel duidelijk dat het niet over die A16 zou gaan toen Bas daar al die bekenden zag.

's Middags is voor dit heugelijke feit een receptie in de Speeltuin georganiseerd, die natuurlijk druk werd bezocht door iedereen die Bas, zijn vrouw Mieke en de kinderen kwam feliciteren.