Het bestuur van de bewonersorganisatie Vereniging Terbregge’s Belang nodigt u uit op dinsdag 4 mei aanstaande de nationale Dodenherdenking bij te wonen.

Locatie: Monument bij de Prinses Irenebrug.

Het thema is dit jaar “Vrijheid Wereldwijd”.

Vrijheid voor iedereen en overal op de wereld, laat dat een wens zijn die uitkomt!!!!

Dit jaar verleent het Hillegersbergs Mannenkoor weer hun medewerking aan de plechtigheden. Zij zullen een drietal liederen ten gehore brengen onder leiding van dirigent George Overmeire.

Wij hopen dat ook dit jaar erg veel kinderen aanwezig zullen zijn. Bij de kranslegging zullen zij bloemen uitgereikt krijgen om ze bij het monument neer te leggen. Een van de kransen zal gelegd worden door kinderen van de Heijbergschool. De school heeft het monument geadopteerd.

Na afloop van de herdenking bent u van harte welkom in het clubhuis van Buurt- en Speeltuinvereniging Terbregge aan de Landstraat 9.

Om ca. 20.10 uur zullen de scouts van scoutinggroep Hillegersberg weer het neerhalen van de vlaggen bij het monument verzorgen. Zij houden ook de vlaggenwacht, geven ondersteuning bij de kransleggingen en zullen de tekst van het Wilhelmus uitdelen.

Bewoners die bloemen of een krans willen neerleggen of een toespraak willen houden worden verzocht contact op te nemen met Henk Dijkxhoorn, telefoon 010-4204605 of met Leen Verkade, telefoon 010-4550448.

Het bestuur waardeert uw aanwezigheid bij de herdenking in hoge mate.

Het volledige programma kunt u hier inzien (PDF-bestand)

Namens het bestuur,

De Commissie 4 mei Dodenherdenking