Zaterdag 10 september was zo een beetje de laatste zomerdag van 2011 en juist op die dag hadden wij de viswedstrijd voor jong en oud uit Terbregge en Nieuw Terbregge gepland. Wat boften wij met het weer!


Om even voor half 2 werd het startsein gegeven door middel van het ophalen van een hengel met een grote rode vis eraan. De portefeuillehouder van de deelgemeente Dhr. Edward Sterenborg had al snel beet.
Goede grap want het bleek een nep vis uit de vijver van Jan te zijn! Iedereen liep daarna zo snel mogelijk naar zijn eigen visstek.

Trotse vissers

Geduldig zaten de vissers (overwegend kinderen) te wachten tot zij beet hadden. De kleinste vissen die werden gevangen waren zo een 6,5 cm groot en de grootste vis die werd gevangen door Max Boeve was maar liefst 34 cm groot. Goed gedaan Max. Er werd tijdens de viswedstrijd een gondeltje gevangen, een soort vis die vrij zeldzaam schijnt te zijn. Het was heel gezellig want de ouders van de kinderen uit Terbregge en Nieuw Terbregge waren ook van de partij om hun kids te supporten.

Met de groep vissers, zo een 25 in totaal beleefden we een gezellige middag aan het Walstroplein. De vrijwilligers Angelique, Jan, Monique bedankt voor jullie hulp!


Groet van Margret Dalm (medeorganisator viswedstrijd)