Terbregge weer een stukje mooier

Terbregge weer een stukje mooier (1)
Het zal u zijn opgevallen als u langs de BLR loopt dat de lantaarnpalen zijn onlangs een goede verfbeurt hebben gekregen. Dit was hard nodig, want een behoorlijk aantal lantaarnpalen hadden al grote roestplekken. Een enthousiaste bewoonster heeft hiervan meldingen gemaakt met de buitenbeterapp bij de gemeente Rotterdam. Ze heeft niet alle lantaarnpalen doorgegeven maar wel een flink aantal. Dit heeft ertoe geleid dat de gemeente alle lantaarnpalen een goede verfbeurt langs de BLR heeft gegeven. Een andere bewoner heeft door meldingen te maken ervoor gezorgd dat de gemeente eindelijk een deel van het voetpad langs de BLR heeft gerepareerd, namelijk tussen huisnummer 95 en 129.

U ziet hoe bewoners van Terbregge door een melding Terbregge weer een stukje mooier hebben gemaakt. Ook u kunt hierbij helpen door zelf een melding te doen. Zelf meldingen doen kan via:

Heeft u ook een voorbeeld van hoe u met een melding Terbregge mooier heeft gemaakt, laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..