Extra loket voor Stadswinkel HiS

stadswinkel HIS
Per 1 april 2017 opent de Stadswinkel van Hillegersberg-Schiebroek aan de Argonautenweg een extra loket. Nadat de wachttijd in de Stadswinkel van Hillegersberg-Schiebroek soms wel opliep tot twee uur, schreef de gebiedscommissie HiS een adviesbrief aan het College van burgemeester en wethouders.

 

In de brief verzocht de gebiedscommissie het college met klem de openingstijden weer op het niveau van voorgaande jaren te brengen. In zijn antwoord schreef wethouder Visser van Financiƫn en Organisatie in eerste instantie dat hij het signaal mee zou nemen in de geplande evaluatie midden 2017, maar dat tot die tijd de openstelling zo blijft. Na een gesprek tussen de gebiedscommissie en Publiekszaken op het Stadhuis is het resultaat dat er een extra loket geopend wordt. Dit loket blijft de rest van 2017 open tijdens de openingstijden op woensdag en donderdag.

De gebiedscommissie is voorlopig tevreden met deze uitkomst en hoopt dat hierdoor de wachttijden minder lang zijn in de Stadswinkel aan de Argonautenweg.