Bericht aan de leden

AVG 275x210
Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe wetgeving ten aanzien van gegevensbescherming van inwoners van Nederland. Uiteraard geldt deze wetgeving ook voor ons als bewonersorganisatie. Wij springen uiteraard uitermate zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze maximaal beschermen en beslist nooit aan derden verstrekken. Hieronder treft u een bericht van onze penningmeester. Uw gegevens worden uitsluitend bewaard ten behoeve van de ledenadministratie en zijn maximaal beveiligd. Er staan geen persoonlijke gegevens in het ledenbestand anders dan de naam en adresgegevens. Mocht u weer willen weten dan kunt u een e-mail sturen naar de secretaris van de bewonersorganisatie het adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Nieuwe wetgeving geldig per vrijdag 25 mei 2018

Wat doen wij met de door u verstrekte gegevens?

Bij uw opgave als lid van Terbregge's Belang heeft u een aantal gegevens aan ons opgegeven:

  • Voorletter(s)
  • Achternaam
  • Adres
  • Rekeningnummer

Deze gegevens worden, op het rekeningnummer na, opgenomen in ons softwareprogramma. Dit gebruiken we om o.a. het lidnummer te laten bepalen. Het rekeningnummer en lidnummer worden opgenomen in RABO- Internetbankieren.Dit is nodig om uw contributie te kunnen innen via automatische incasso.

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de contributie betaling mogelijk te maken. De gegevens zullen nooit aan derden doorgegeven worden en kunnen ook niet aan derden ingezien worden.

De penningmeester