Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg

affhkr 22018
Muzikanten en performers in Schiebroek en Hillegersberg: opgelet!

Op zondag 16 september 2018 is de Huiskamerroute Schiebroek-Hillegersberg. Iedere muzikant of performer krijgt de kans om zijn/haar kunsten te tonen aan het publiek.

Tijdens de Huiskamerroute stellen artiesten hun deuren open voor het publiek. Dat levert heel wat verrassingen op, want hoe leuk is het als jouw buurman ineens een cabaretier in de dop is? Of die mevrouw aan de overkant een operazangeres?
Ga de uitdaging aan en meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Als je zelf geen mogelijkheid hebt om thuis publiek te ontvangen, dan heeft de organisatie nog een tweetal locaties waar het wel kan: De Buurvrouw (in Castagnet) én Rebelz aan de Rotte.

Bij De Buurvrouw kunnen ook bands optreden. Superleuk voor jonge mensen die bezig zijn met muziek.

Meedoen met de Huiskamerroute is een aanrader, dus DOEN!

Nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Organisatie: Stichting Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg
www.kunstfestival.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ tel. 06-22486463