Een zeer informatieve vergadering die u beslist niet mag missen!

ALV 2018 300x132
Meestal zijn vergaderingen. een saaie gebeurtenis, in dit geval dat garanderen wij, is het is het beslist niet zo. Dit keer komen er talloze zat onderwerpen aan bod met betrekking tot Terbregge en omgeving. Als u geïnteresseerd bent in uw buurt dan mag u deze vergadering niet missen! De vergadering staat bol van interessante weetjes en u doet een hoop kennis op.

Op maandag 26 november aanstaande vindt de algemene ledenvergadering van de honderdjarige bewonersorganisatie plaats. Leden van de vereniging kunnen het bestuur (vrijwilligers) opdracht geven om bepaalde zaken aan te pakken. Het bestuur legt tevens verantwoording af over haar doen en laten in het jaar 2018. Tevens kunnen leden het bestuur in een bepaalde richting sturen. Tijdens de vergadering zal het boek dat geschreven is naar aanleiding van het honderdjarig bestaan over de bewonersorganisatie en Terbregge worden gepresenteerd. Tevens zal dit boek worden overhandigd aan de voorzitter van de Gebiedscommissie.

Geïnteresseerde mensen kunnen kennis nemen van dit mooie  boek, 128 pagina's boordevol informatie en voorzien van prachtige historische foto's en kaarten. Een cadeau bij uitstek voor de feestdagen.

Onderaan dit artikel treft u de concept agenda aan en het verslag van de vorige algemene ledenvergadering. De agenda kan voorafgaand aan de vergadering nog worden aangepast, vandaar dat het een concept is. Later vindt uitgebreide beschrijving plaats van het boek en wordt tevens de prijs van het boek bekendgemaakt. Ook kan inschrijven plaatsvinden op het boek. Voor leden van de vereniging zal er een gereduceerde prijs worden bepaald.

De vergadering vindt plaats op de 26 november aanstaande om 20.00 uur in de zaal van de buurt en speeltuinvereniging Terbregge aan de Landstraat 9. Koffie en thee zijn gratis. Naar verwachting is de vergadering rond 21.30 uur afgelopen

Voor vragen kunt u zich wenden tot het bestuur via het e-mailadres van de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijlage 1: verslag ALV 2017
B
ijlage 2: concept agenda ALV 2018