Volgend jaar een herkansing?

P3240251
Hiervan is sprake als u dit jaar de expositie van de Historische Commissie van Terbregge heeft gemist, deze vond plaats op afgelopen zondag 24 maart in de zaal van de Buurt- en speeltuinvereniging Terbregge, aan de Landstraat 9. De toegang was gratis en er was een heerlijk kopje koffie of thee (of iets sterkers?) Ook voor de eventuele (klein) kinderen, was er voldoende speelgelegenheid, immers het was prachtig weer dus kinderen konden heerlijk buiten spelen in de speeltuin. wat wil je nog meer? Binnen prachtige foto's en buiten voldoende speelgelegenheid en prachtige weer!

Volgend jaar is er weer een kans

Uiteraard doet de historische commissie haar uiterste best om elk jaar interessante en leuke expositie te organiseren. Heel bewust houden we de expositie op een zondagmiddag. Meestal is dit verloren middag en een mooie gelegenheid om er op uit te trekken. En bovendien is de expositie gratis (dit moet Nederlanders zeker aanspreken!).

Maanden voorbereiding

Waarschijnlijk staat u hier niet bij stil, echter aan de expositie gaan maanden van voorbereiding vooraf. Het materiaal wordt verzameld, gearchiveerd, ingedeeld en gecategoriseerd. Bovendien worden er verklarende teksten bijgezocht. Hiermee zijn de leden van de historische commissie wekelijks op donderdagmiddag continu mee bezig. Inmiddels is er een ruime hoeveelheid van maar liefst 1000 foto's en artikelen verzameld. We kunnen dus nog wel even voorruit. Echter dit wil niet zeggen tot dat onze "honger" naar meer materiaal is gestild. Waarschijnlijk is dit nooit zo. Ten behoeve van de bewoners van Terbregge en omgeving blijven we doorgaan met het verzamelen van foto's en artikelen. We houden ons dus aanbevolen voor meer foto's en artikelen. Op de expositie hebben wij bewust een scanner en een computer staan om direct de beelden vast te leggen. Tegelijkertijd kan worden vastgelegd om welk beeld had gaat en ie wie de eigenaar is. Dit in verband met eigendomsrechten.

Foto's op deze website

Wilt u een impressie van de sfeer en het bezoek op zo'n zondagmiddag? Dan vindt u op deze website een impressie van zondagmiddag. Let vooral op het ruime aanbod van publicaties prachtige boeken die te koop zijn voor een gering bedrag.

Volgend jaar verwachten wij u

Het kan bijna niet anders dan dat u geprikkeld door bijgaande foto's besluit volgend jaar zeker ook te komen!?