Hoge snelheden Bergse Linker Rottekade?

Voorbeeld chicane
Wij weten niet of het u ook is opgevallen, maar de Bergse Linker Rottekade tussen de Terbregseweg en Gordelweg is een sluiproute bij uitstek. We hebben het idee dat er harder wordt gereden dan de toegestane 30 km/h. De tweebaansweg, met geparkeerde auto's en begeleiders van de roeiers, leent zich niet voor hogere snelheden dan (de toegestane) 30 km/h. Bovendien is het trottoir eigenlijk veel te smal. Met name voetgangers met een rollator moeten soms op de rijbaan lopen. Ook wonen er gezinnen met jonge kinderen. Reden temeer temeer om met zijn allen te proberen de snelheid zo laag mogelijk te houden.

Herbestrating Bergse Linker Rottekade

Recent is de Bergse Linker Rottekade in zijn geheel opnieuw bestraat. De ambtenaren hebben besloten om de chicanes, die op verzoek van de bewonersorganisatie zijn aangebracht door de toenmalige deelgemeente, weg te halen. Dit helaas zonder overleg met de bewonersorganisatie. Dat is te betreuren. We denken dat er door het ontbreken van chicanes harder gereden gaat worden. De herbestrating is een goede zaak geweest, echter wij zijn bang dat het een mooie vlakke racebaan is geworden

Wat is wenselijk?

Op dit moment is er een groot aantal van de chicanes verwijderd. Er liggen nog wel normale verkeersdrempels op sommige plekken. Wij vragen ons af wat u wenselijk vindt? Door middel van het invullen van onderstaande vragen kunt u uw mening kenbaar maken. De uitslagen van de enquête zijn direct te raadplegen. Naar de mening van de bewonersorganisatie werken chicanes beter om de snelheid af te remmen dan normale verkeersdrempels. Bent u het met ons eens? Maak uw hieronder mening kenbaar:

Enquête snelheid Bergse Linker Rottekade

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Vereiste informatie.
Ik ben van mening dat er harder wordt gereden dan 30 km/h *
Ja
Nee
Ik ben van mening dat chicanes de snelheid beter afremmen dan gewone verkeersdrempels *
Ja
Nee
Ik denk dat de snelheden soms liggen op: *
meer dan 30 km/u
meer dan 50 km/u
misschien wel harder dan 80 km/h
Ik vind het wenselijk dat de chicanes wederom worden aangebracht *
Ja
Nee

Wij hebben regelmatig overleg met de gemeente over deze situatie en wij willen graag uw mening inbrengen.