Wat doe ik als ik een vraag over mijn buurt of straat heb?

We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van de vele artikelen die u op de Website of in de Buurtkrant leest met een vraag zit. Dit kan zijn over het Bestemmingsplan, de toekomstplannen met uw buurt of straat, of misschien zelfs wel de historie van het gebied waarin u woont. Een antwoord op uw vraag is (als wij het antwoord tenminste weten) heel snel  te krijgen. De bestuursleden wonen al lang in Terbregge, of zijn er zelfs geboren, dus als iemand het kan weten zijn zij het wel!

 

Interesse in uw buurt?

Het kan bijna niet anders, u komt buiten en zult toch wel eens willen weten wat er in u buurt of straat allemaal speelt? Het kan uiteraard ook zijn dat u iets niet bevalt, iets opgevallen is, of dat u niet weet waar u met uw vraag of probleem terecht kunt. Wat kunt u in zo’n geval allemaal doen?

Het antwoord

Het antwoord op uw vraag is heel gemakkelijk te krijgen en is speciaal voor de bewoners van Oud en Nieuw Terbregge in het leven geroepen. U kijkt op de Website en klikt op Meldingenformulier. Vervolgens typt u de vraag en de Bewonersorganisatie zorgt ervoor dat u binnen enkele dagen antwoord heeft.